Privat & företag

Har ni kört fast och har svårt att hitta stilen i ditt hem eller på kontoret? Behöver ni hjälp med hela inredningen, eller bara exempelvis färgsättning eller ljussättning av ett rum? Vi hjälper er att hitta den röda tråden i hemmet eller på arbetsplatsen, helt anpassat till er som kund.

Nedan kan ni läsa om hur processen i ett projekt brukar gå till.

Process – så här går det till

  1 – MÖTE & OFFERT

  Vi bokar ett första möte – kostnadsfritt!

  • Första möte. Vi träffas på plats hemma hos er för att gå igenom vad ni behöver hjälp med. Tillsammans diskuterar vi tankar och idéer, era behov och omfattning på projektet. Vi pratar om er stil, vilken känsla ni vill uppnå i ert hem, era inredningsdrömmar, och er budget. Vi mäter upp ytorna och tar bilder, som vi sedan har som underlag under hela designprocessen.
  • Offert. Inom ett par dagar kommer vi tillbaka med en offert på det arbete som vi diskuterat. Efter accepterad offert så kör vi igång!
  2 – DESIGNFASEN

  Vi sätter en tidsplan tillsammans och arbetet påbörjas. Vi arbetar fram moodboard, med stil och färger som sätter känslan, planskisser, färgschema, förslag på möbler och inredningsdetaljer med mera.

  • Avstämningsmöte (via telefon/mail eller så träffas vi) under arbetets gång för att ni ska vara delaktiga i processen och vara säkra på att vi är på rätt väg och att vi har förstått dig rätt.
  • Konkret förslag. Efter avstämningsmötet fortsätter arbetet och ett konkret förslag arbetas fram.
  • Presentationsmöte. Vi går igenom det förslag vi tagit fram i detalj. Ni får en sammanställning av hela förslaget, inklusive planskisser, tyg- och färgprover och detaljerad produktlista.
  • Genomförande. Många kunder väljer att gå vidare och låta oss även sköta hela (eller delar av) genomförandet av inredningsprojektet:
  3 – INKÖP / UPPHANDLING AV HANTVERKARE
  • Inköp av alla varor, bokning av leveranser, bärhjälp, avemballering, montering och färdigställande på plats.
  • Sammanställa underlag – ritningar och rumsspecifikationer
  • Ta in offerter / upphandla hantverkare.
  4 – PROJEKTLEDNING

  Vi leder projektet genom hela din renovering. Vi gör beställningar, planerar leveranser, håller i möten, och ser till att projektet genomförs enligt plan.

  Skapar vackra, harmoniska, funktionella miljöer att trivas i – både för privatpersoner och företag.

  hej@chrispdesign.se
  073 838 0370
  Solhöjdsvägen 14
  132 41 Saltsjö-Boo